Tabung Belajar

Monday, November 15, 2010

Are u that lucky one..???Giveaway

salam blogger~~


ARE U THE LUCKY ONE???
kalu korang rasa korang bertuah, jom join GA ni....
tengok banner kat atas comel je kan....
hadiah dia pun comel juga (^_^)

tarikh tutup : hari raya haji

klik SINI....

Sunday, November 14, 2010

saya nak teka berat baby mama liyana

salam blogger~~

syu nak join GA lagi....kali ni dari mama housewife....

^^Contest Saya-: Teka Berat Baby Mama Liyana^^

ni 1st time mama liyana buat GA....teka berat baby mama liyana yang bakal lahir...

syu teka : 3.25kg

nak join?? klik sini....

tarikh tutup pada hari baby lahir....

tahniah ye mama liyana....jaga kesihatan.....

Saturday, November 6, 2010

First Contest Dari S.B.T

salam blogger~~

S.B.T anjurkan contest teka gambar...
jom pakat meneka...

jawapan syu : klip kertas @ paper clip(x tau la betul ke tak ejaan)

nak join?? klik SINI...

TARIKH TUTUP : 6 DECEMBER 2010

Friday, November 5, 2010

:: Contest Cuba Teka Berat Qaisara ::

salam blogger~~


dah lama syu tak join GA/contest....ni la 1st contest lepas lama syu berdiam diri dari GA/Contest ni...hehehe....hope ada la tuah jawapan syu ni yer...

jawapan syu untuk berat Qaisara bulan depan : 13.8kg

nak ajak cik rainbow join juga la...

tarikh tutup : 21 November 2010

nak join klik SINI...

Sunday, October 17, 2010

nfahk's GIVEAWAY

salam blogger~~

~ini sticky post smpai 11.55pm 17 oktober~


last minit punya join GA ni.....baru buka blog ni setelah sekian lama...
comel la banner GA ni...secomel page blog nfakh...

sapa nak join klik sini...
sempat ag ni (^_^)

nak tag :
rainbowcloudy (meriah dgn warnanya)

nadia punya lucky draw

salam blogger~~



NADIA BUAT LUCKY DRAW SEMPENA HER CHENTA BESDAY ^__^
PADA 17 OKTOBER

HEPI BESDAY KEPADA TUAN PUNYA BADAN...

sapa nak join klik SINI...
sempat lagi ni...

Saturday, October 2, 2010

TOPSYTURVYMUM FIRST LUCKY DRAW!

salam blogger~~

[sticky post]

TOPSYTURVYMUM FIRST LUCKY DRAW!!!!

nak join klik SINI

INI HADIAHNYERR..

TENG TENG TENG!



16 Pc Dinner Set
Click on above image to view full picture

16 Pc Dinner Set

Product Information

4 Dinner Plates, 4 Bread & Butter Plates, 4 Soup / Cereal Bowls, 4 Stoneware Mugs

Additional Information

Item Code
1065856
Weight
4,275g
Category
Dinnerware
Pattern
Geometric

Product Descri

ption

Corelle Dinnerware range is break, chip, scratch and stain resistant. Its made from a unique material called Vitrelle which compresses two layers of different glass compositions, so it's incredibly tough. It's microwave. Dishwasher and oven safe.


Wednesday, September 29, 2010

"Contest teka duit syiling 50 sen"

salam blogger~~


jom teka duit syiling kat SINI...

syu nak teka juga...
jawapannya RM98

JOM RAMAI-RAMAI JOIN

TARIKH TUTUP 30 SEPTEMBER 2010

Friday, September 24, 2010

contest hari raya!

salam blogger~~


cik norizan mengadakan GA hari raya....syaratnya mudah je....
terhad untuk perempuan je ye...kalau laki nak join pakai pakaian pompuan yer(gurau je)...

ni gambar syu pertaruhkan....ada gaya ala-ala model tak...hak9 =)


tarikh tutup 10/10/2010

menariknya tarikh dia kan....apalagi....
jom la join...

klik SINI...

Lynn's First Lucky Draw

salam blogger~~


sahabat blogger kita ni cik lynn bermurah hati anjurkan GA....sebab bulan depan dapat bonus...rezeki lebih sikit yer cik lynn nak kongsi dengan para blogger lain..

jom la ramai-ramai join GA ni....

tarikh tutup 25 oktober 2010

nak join klik SINI....

Mom&a Journey Called Life 1st GA

salam blogger~~


http://nwishingstar.blogspot.com anjurkan 1stGAnya....

jom ramai-ramai memeriahkan lagi GA ni (^_^)

tarikh tutup 11 OKTOBER 2010

nak join klik SINI...

Wednesday, September 22, 2010

kesibukan terlampau!

salam blogger~~

lama giler rasa tak update blog ni....adeh banyak benda nak dikongsi....tapi lama-lama dah jadi basi dah citer...huhuhu.....apasal syu dah jarang update blog???? kesibukan terlampau sangat!!! final projek bergerak macam kura-kura....adeh....5 minggu lagi due date cik syuzana ooiii.....jangan la main-main sangat (peringatan pada diri sendiri)...

lebih kurang macam ni la syu asyik dok depan lappy nak siap FYP....
tension betul....adeh...

so guys, syu tak sempat nak berblogwalking kat blog korang....nak join GA pun tak sempat....huhuhu...sedey (T_T) ....yang datang ke blog syu, terima kasih bebanyak....jangan lupa tinggalkan kesan korang kat blog syu yer....insyallah syu curi-curi masa g skodeng blog korang plak ea.....

KEPADA SEMUA SMSKPP 7 & SMSKPP 9 (2 ORANG)
SELAMAT MENGHADAPI TEKANAN FINAL YEAR PROJEK KORANG YER (~_^)

BYE BYE (^_^)

Tuesday, September 7, 2010

Ka-Ching PreLoved Nak Bg Duit Raya

salam~~

KA-CHING nak bagi duit raya (^_^)

sape nak duit raya????

klik SINI....

Ramadhan Raya GA

salam~~

Bulan ramadan berlalu pergi,
Bulan syawal sebagai pengganti,
Kepada Miss Atikah SALAM AIDILFITRI,
Ampun dipinta, maaf diberi.

jom....sempena raya yang kian tiba, ramai-ramailah kita memeriahkan GA raya (^_^)

klik SINI...

-Duit Raya Urgent GA-

salam~~
sapa nak duit raya????

tentangikram.com nak bagi duit raya (^_^)

klik SINI....

Thursday, September 2, 2010

Black and White Contest

salam blogger~~

kisahcreativeheart menganjurkan BLACK | WHITE CONTEST.....

hanya perlu pertaruhkan gambar hitam putih je....

gambar yang syu pertaruhkan.....

****************************


nak join klik SINI...

NAK TAG

Tuesday, August 24, 2010

:: cikpia's birthday giveaway ::

salam~~


kali ni syu nak join cikpia birthday giveaway.....sempena birthday cikpia pada 25 Ogos ni....

SELAMAT HARI LAHIR CIK PIA...
CERIA-CERIA SELALU (^_^)

ni baru 1st time syu masuk blog cikpia....warna tema hitam, tulisan putih...dah memang ngam dah...tema hitam putih sentiasa nampak menarik.....cuma kalau boleh letak shoutbox kat atas ye...banner contest letak kat bawah shoutbox...bukan apa, nanti bila cikpia join banyak lagi GA/contest, mesti letak banner ag kan...nanti tenggelam la shoutbox tu.....

jom ramai-ramai memeriahkan lagi GA ni....

nak tag

nak join klik SINI yer...

Cabutan bertuah untuk Aidilfitri

salam~~


sempena hari raya yang bakal menjelang tak lama lagi, brother sop bermurah hati menghadiahkan butang baju melayu kepada sesiapa yang bertuah....

kalau nak jadi orang yang bertuah tu, kena la join GA ni....klik SINI yer...

Sunday, August 22, 2010

::CABUTAN BERTUAH MANJAKUSAYANG::

salam~~
sempena besday aleeya yang ke-3 pada 24 ogos ni,
mama aleeya bermurah hati menganjurkan GA ni.....

hadiah dia kat atas tu....comelkan....

hope syu la yang bertuah....boleh bagi kat my sweet lil princess...

tarikh tutup 30 september 2010

nak join klik SINI....

Saturday, August 21, 2010

Peraduan Teka & Menang oleh Miza Yusof

salam~~
syu nak cuba teka juga...banyak kali kira benda ni...
harap-harap betul la yer (^_^)
topap rm5 = rm110
topap rm10 = rm320

jumlah topap RM5 + jumlah topap RM10 = RM430

tarikh tutup 4 SEPTEMBER 2010

nak tag..
rainbowcloudy
iniAku

nak teka??? klik SINI....

:: ~..Here I Come..~ 1st Anniversary Giveaway!! :

salam~~

GA ni dianjurkan oleh ibu qaisara sempena 1st annivesary blognya....

comelkan baby ni...ini la dia Alya Qaisara permata hati Puan Ain, tuan yang anjurkan GA ni....

jom ramai-ramai join GA ni....lagi ramai lagi meriah (^_^)

klik SINI yer...

tarikh tutup - 1 SEPTEMBER 2010

ummi faris haikal giveaway

salam~~

syu join GA dari Ummi Faris Haikal

tarikh tutup 24 OGOS 2010

nak join klik SINI...

Thursday, August 19, 2010

August 2010 Blog Giveaway!

salam~~


LIN HANDMADE GREETING CARDS bermurah hati mengadakan GA...
hadiahnya mestilah seperti banner di atas tu....
cantik dan kreatif kan (^_^)

kalau nak kat tu, klik SINI ye atau banner...

tarikh tutup 31 OGOS 2010

Wednesday, August 18, 2010

Megahasz Giveaway #3/2010

salam~~


megahasz bermurah hati buat GA hadiahnya buku hasil penulisan Wardina

Saya nak menang buku Wardina: Mama Saya Lapar dihttp://megahasz.blogspot.com

nak join klik SINI...

tarikh tutup 31 OGOS 2010

:: expres!on Give Away!! ::

salam~~


GA datang lagi....blogger baru kita ni, namanya ain, bermurah hati mengadakan GA....

jom ramai-ramai memeriahkan lagi GA ain yang PERTAMA...

di


tarikh tutup 31 Ogos 2010

Monday, August 16, 2010

Peraduan: Copy & Paste Raya

salam~~

MediaHehe bermurah hati mengadakan peraduan yang menjanjikan hadiah sebuah Kamera Digital dan MP4 akan dimulakan sekarang!

Apa yang perlu dilakukan ialah Copy & Paste ayat yang diberikan ke dalam posting blog atau Wall Facebook.

Memory: 1GB

Accessories: Earphone, CD, Manual, USB Cable & Battery Charger

Bagi yang nak menang MP4, Copy & Paste ayat di bawah:

Raya tahun ni saya nak layan lagu Selamat Hari Raya, Balik Kampung, Dendang Perantau dan lain-lain dengan MP4 yang dihadiahkan olehMediaHehe..

Kalau terasa nak MP4 ni gak, boleh usha www.gambarhehe.com


Bagi yang nak menang Kamera Digital, Copy & Paste ayat di bawah:

Raya tahun ni saya nak tangkap gambar kuih semperit, lemang Pak Ali, ketupat rendang dan semualah dengan Kamera Digital yang dihadiahkan oleh MediaHehe..

Kalau terasa nak Kamera Digital ni gak, boleh ushawww.gambarhehe.com

Saturday, August 14, 2010

Give Away Raya

salam~~


mrs nor bermurah hati lagi mengadakan GA....GA kali ni hadiahnya barangan english style....

untuk pengetahuan semua, kat blog mrs nor ni, selalu ada GA...mrs nor akan buat GA dimana hadiahnya bergilir-gilir antara barangan antik dan barangan deko english style....menarikkan (^_^)....

kalau nak tahu bagaimana cara menghias rumah ala-ala english style, bolehlah melawat blog mrs nor ni....takkan rugi punya....

semoga allah memurahkan rezeki mrs nor sekeluarga....

tangan yang memberi lebih baik dari tangan yang menerima....

klik SINI nak join yer

tarikh tutup : 23 OGOS 2010

Thursday, August 12, 2010

GA coklatchoc4u

salam~~


choclatchoc4u homemade coklat dan kek bermurah hati mengadakan GA....
yang pasti hadiahnya HOMEMADE COKLAT!!! yummy (^_^)

syu join GA ni...hopefully syu yang bertuah ye...

nak join klik SINI...

tarikh tutup 11 SEPTEMBER 2010

Wednesday, August 11, 2010

Cute Teddy Bears Giveaway!!!

salam~~

CUTE MUM bermurah hati mengadakan GA ni....
secomel banner diatas, secomel itu juga hadiahnya....
of course la cute teddy bear (*_*)

jom join ramai-ramai.....

~nak tag~

klik sini...
tarikh tutup : 13 ogos 2010

Sunday, August 8, 2010

~Edu Lucky Draw 2010~

salam~~

~entri sticy mode~
scroll kebawah untuk entri terbaru


.....LUCKY DRAW SEBUAH CD PEMBELAJARAN ISLAMIK.....
untuk dimiliki

SAYA NAK MENANG CD!

sama-sama kita memeriahkan lagi lucky draw ini

klik SINI

Saturday, August 7, 2010

Lucky Draw: Miss Zahidah Mom's Birthday

salam~~

lucky-draw

sempena birthday mak cik zahidah kita ni pada 14 ogos, cik zahidah bermurah hati lagi buat 1 lagi GA...

SELAMAT HARI LAHIR PUAN HAJAH
semoga sentiasa dirahmati Allah

nak join, klik SINI...

Saturday, July 31, 2010

MAMALYNA'S GIVEAWAY : "KETUK-KETUK RAMADHAN"

salam~~


GIVEAWAY sempena menyambut bulan Ramadhan pada bulan depan

jom join ramai-ramai...

klik SINI...

giveaway 1 thn anniversary

salam~~



syu join GA ni....
sapa yang bertuah dapat hadiah di atas....

hope syu la bertuah tu (^_^)

nak join klik SINI...

Thursday, July 29, 2010

Giveaway : Cik Puan Mimi - 'Teka Objek'

salam~~


syu join GA ni (^_^)
dah ramai orang teka bekas pensil ea...

jawapan syu : bekas makanan

nak join klik SINI...