Tabung Belajar

Thursday, September 29, 2011

Pemenang Lucky Draw Duit Raya!!!

salam lucky blogger~~

maaf kepada peserta-peserta LUCKY DRAW DUIT RAYA sebab lama menunggu.....terdapat perubahan pada jumlah pemenang bagi LUCKY DRAW DUIT RAYA ni....5 PEMENANG telah dinaikkan menjadi 10 PEMENANG bagi lucky draw ini.....bertuah kan (^_^)...terima kasih kepada AS yang turut sponsor duit raya untuk para peserta yang bertuah....tak mau sembang panjang.....jom kita tengok sapa yang kenaaaaaaaaaaaaaa.........semak nombor anda di SINI...

AKHIRNYA....

tibalah masa untuk mengumumkan

PEMENANG BAGI LUCKY DRAW DUIT RAYA!!!!!

ooopppssss.....nanti....

sebelum tu kita kenal dulu dengan pencabut undi kita.....

~ni diaa...si cilik....zakuan dan fahmi...posing dulu before cabut nombor~

~ni dia bekas cabutan nombor~


PEMENANG LUCKY DRAW DUIT RAYA YANG BAKAL MENERIMA
DUIT RAYA RM 10..........

5 CABUTAN OLEH ZAKUAN....

TEPUKAN GEMURUH UNTUK PESERTA NOMBOR.....

131 : Lady Diana @ Lat'z

72 : Dea

128 : NEENA

48 : ayuselalu

103 : atien


5 CABUTAN OLEH FAHMI....

TEPUKAN GEMURUH UNTUK PESERTA NOMBOR.....

108 : Lin Azlina

58 : ~along~

69 : jaa

106 : azatiesayang

100 : norazwa

TAHNIAH KEPADA SEMUA PEMENANG.....

TERIMALAH DUIT RAYA DARI AURALUCKY...

kepada pemenang, sila emailkan maklumat anda secepat mungkin: Nombor Cabutan, Nama, No Akaun Bank (prefer CIMB dan Bank Islam...bank lain pun diterima juga) ke alamat email : zana_syu@yahoo.com

kepada sesiapa yang tak nak duit dimasukkan ke akaun anda, boleh tukar kepada topup...sila emailkan Nombor Cabutan, Nama, No Telefon yang nak ditopupkan ok (^_^)

sebarang pertanyaan sila tinggalkan pada ruangan komen~~

Wednesday, September 21, 2011

Senarai Nama Lucky Draw Duit Raya~~

salam lucky blogger~~

LUCKY DRAW DUIT RAYA

TELAH DITUTUP!!!

maaf atas kelewatan syu post senarai penuh nama peserta...ada beberapa kekangan yang tak dapat dielakkan...sila semak nama korang kat bawah ni ye...nama ni berdasarkan nama korang pada komen...kalau ada yang tersama nama bagitau syu ye...syu akan buat cabutan berdasarkan nombor....SERAMAI 5 PEMENANG AKAN DIPILIH melalui cabutan undi....keputusannya akan diumumkan pada minggu hadapan....masa belum dipastikan lagi...tungguuuuuuu.....

SENARAI NAMA PESERTA

1. ummu huraiyah
2. tiefazatie
3. eiyra shahira
4. fieda
5. taufidris
6. joel leslie
7. syakila
8. mas
9. love rushas always!!!
10. SoFiaHB
11. abazilah
12. nur syahida
13. zaikulim
14. kakngah
15. syuhada
16. cute mum
17. ainie yusof
18. noni safuani
19. queenpink
20. cik bunny
21. annur_islam
22. seputih salju
23. nurul afiqah
24. shidasyakirin
25. meaw
26. Cik Rose Cute
27. erawatie
28. inasepi
29. ogy
30. nurul nabila bt medan
31. izan cute
32. juniza
33. zalina
34. qard91
35. kutu
36. AMG
37. baby
38. nani
39. shue <3
40. asiah_najihah
41. <3 mrs zacks <3
42. acap conga
43. <3 <3 muslimah vouge <3 <3
44. segalanyer kuterima
45. darling ninie @ mama comel
46. memey gadis ceria dominic
47. nadiah
48. ayuselalu
49. lulu lala.
50. aten qylah
51. inahasan
52. jiha
53. jeeha
54. golden rose
55. kinah
56. the giveawaystuff
57. nana
58. ~along~
59. mrs.bullat
60. aidah
61. taufikmaria
62. mama shifa
63. intanberlian
64. fiq'ra
65. nur afirah
66. sarah
67. rosilah
68. fida
69. jaa
70. ayulestari_aishiteru
71. ainun
72. <3 Dea <3
73. MisSz Laila
74. farz zull
75. <3 Cute Mummy <3
76. leen
77. undefineds
78. minicoOper
79. addin NA diena
80. Myera Jasmi
81. fiezahkecik
82. A.I.N.S.Y.A.H
83. paan kowt
84. kyra veronica
85. Danielz
86. maszull
87. mate saya bulat
88. 'mitchie' yusoff
89. NasZ
90. ALVAS-87-CONTEST
91. azrijohan
92. Nida
93. cik amira hil
94. cotton boy
95. nanakimie
96. dilazfamily
97. iera
98. a.m.y ^_^
99. NOOR FATIN
100. norazwa
101. Nisa Greennnpanda
102. Syai Sipot
103. atien
104. cikpuanhady
105. azelyusoff
106. <3 <3azatiesayang<3<3
107. Zefa NorAsmara
108. Lin Azlina
109. eysha_zal
110. nurr f@!sha f@t!h@h
111. Intan Nabilah
112. Lady Diana @ Lat'z
113. Fadzlina Zaman
114. Liyana Ahmad
115. ..m@m@ T0meLL..
116. Cik Yanie
117. Adlin Kyra Kyreen Moms
118. nabilah
119. Qienah
120. Jasmin Ibrahim
121. alyafify
122. eITA
123. MOHD IZAD
124. Mama Syima
125. S@hB@Nu-BaNuu
126. ruby family's
127. Cheq Sue
128. NEENA
129. AYuNG
130. Alycia
131. Lady Diana @ Lat'z
132. mawar(^_*)
133. Zuraida Rahim
134. Cik Miela
135. dla
136. adeq-yOe
137. asyikin
138. Sweet Child
139. Huda
140. shinju
141. Si Petite

Sunday, September 18, 2011

LUCKY DRAW DUIT RAYA~~

salam lucky blogger~~

sticky post
sehingga 18 September 2011

sempena bulan ramadan yang makin ke penghujungnya....dan bulan Syawal bakal kunjung tiba...syu nak bagi duit raya kat lucky bloggers semua...nak tak??? meh la ramai-ramai memeriahkan lucky draw ni sempena Hari Raya Aidilfiti...


caranya mudah je :

1. copy banner diatas, buat satu post ringkas mengenai Lucky Draw Duit Raya....tujuannya nak war-warkan kat lucky blogger lain (^_^)

2. tinggalkan komen link post korang kat bawah post ni....

mudah je kan nak join....kalau ramai penyertaan, insyallah akan ada lebih dari seorang pemenang...

HADIAH LUCKY DRAW DUIT RAYA

isi dalam sampul duit raya laa...takla banyak sangat...
seikhlas hati syu bagi kepada pemenang bertuah...
untuk menghangatkan SUASANA HARI RAYA DI AURA LUCKY ($_$)

tarikh tutup 18 SEPTEMBER 2011 jam 11.59pm

Tuesday, September 13, 2011

"Amadkhir's First Giveaway"

salam blogger~~


syu join contest dari amadkhir.blogspot.com



jom join....klik banner kalau nak join...

tarikh tutup 30 september...

sempat lagi ni (^_^)

tag : 
iniAku

Tuesday, August 30, 2011

Giveaway for Ramadhan

salam lucky blogger~~

syu nk join GA dari Ink of Life


hadiah yang syu pilih....jeng jeng jengggg

AC006

nak join??? KLIK SINI

SALAM AIDILFITRI

salam lucky blogger~~

RAYA!!! RAYA!!! RAYA!!!

dikesempatan ini, syu ingin memohon maaf kepada semua kaum keluarga, sahabat handai serta kaum muslimin serta muslimat di seluruh dunia....terutama kepada para blogger....andai tersalah kata, tersalah tulis, terguris hati terkutuk terkata....harap dimaafkan....marilah kita sama-sama mengambil peluang ini untuk merapatkan lagi tali silaturahim sesama Islam....

~SELAMAT MENYAMBUT HARI RAYA AIDILFITRI~


sudilah kiranya menerima KAD RAYA dari syu sekeluarga (^_^)

Monday, August 29, 2011

Necklaces & bracelets giveaway

salam ramadan lucky blogger~~

syu nak join GA ni...bleh dapat rantai leher atau rantai tangan (^_^)


syu pilih 3 ni yeee...hope syu bertuah la....

N05

B08

N04

nak join klik banner atau KLIK SINI....

TARIKH TUTUP 10 OKTOBER 2011

syu nak tag :
rainbowcloudy
iniAku

Giveaway Souvenir dari Jepun dan Korea

salam ramadan lucky blogger~~

syu nak join GA ni....dapat souvenir dari jepun dan korea (^_^)


jom join ramai-ramai.... KLIK SINI....

tarikh tutup 22 SEPTEMBER 2011

Thursday, August 25, 2011

JIWA KACAU 1ST ANNIVERSARY GIVEAWAY

salam ramadan lucky blogger~~

syu nak join giveaway oleh jiwa kacau...


sempana ulangtahun pertama blog jiwa kacau.....

jom la join sama....

hadiah dia memang menarikkkk!!!!

nak join klik SINI....

nak tag :
rainbowcloudy
iniAku
shuehalim
madihah
buah hatiku

Saturday, August 20, 2011

"FIRST GIVE KAD RAYA by SYEEDA"

salam lucky blogger~~

jom ramai-ramai join

FIRST GIVE KAD RAYA by SYEEDA


syu dah lama tak dapat kad raya ni....hope syu la yang bertuah...

nak join klik banner kat atas ea...

Wednesday, August 3, 2011

GIVEAWAY Special KECHIK ITU COMEL

salam lucky blogger~~


syu join Giveaway Special Kechik Itu Comel...

hadiah memang menarik laaa...tak rugi join...

~hadiah pertama~
~hadiah kedua~


mana tau ada rezeki menang sambil-sambil tambah kenalan (^_^)

klik SINI untuk join....

Saya nak hadiah raya ~ giveaway

salam lucky blogger~~


syu join GA Saya nak hadiah raya...

nak dapat duit raya tak?? jom join sama....

senang je nak join...

klik SINI yeee

Sunday, March 6, 2011

Raimi 1st Giveaway

salam lucky blogger~~


syu nak join GA ni...sempena raimi umur 11 bulan...

jom ramai-ramai join...

klik SINI....

tarikh tutup 13 mac 2011

~1st GA Besday My Dear ~

salam lucky blogger....



ummi anum wat 1st GA....
dah lama syu tak join GA....ni kira menyambung balik keje yang dah lama tak buat....
syu join GA ni sebab nak tambah kenalan...
bleh kenal ramai blogger melalui GA ni....

nak join klik SINI...

syu nak tag rainbowcloudy dan metz bujang

tarikh tutup 13 mac 2011

Monday, February 7, 2011

"CONTEST BIRTHDAY RAINBOW CLOUDY"

salam lucky blogger~~


hepi belated besday buat cik rainbow.....
syu antara orang last wish kat cik rain kan....
ni pun kira syu diantara orang terakhir yang join contest dari cik rain....

selalunya member yang support awal-awal contest....
tapi syu terbalik plak ea...jadi penutup contest pun kira special la kan cik rain....
jangan marah ea...

nak join??? klik SINI yerr...
tarikh tutup 7 Februari 2011...tepat jam 11:59:59pm

Komen positif :
emmm....sebelum ni syu tengok blog rain, dah tukar template baru...yang paling latest sekarang ni la, cik rain dalam proses untuk tukar template lagi kan sebab header pun dah bertukar wajah (^_^)...takpe buat slow-slow yang penting cik rain puas hati dengan hasil karya cik rain sendiri...baik dari segi design header ataupun susun atur blog cik rain ye...

Komen negatif :
emmm....apa yang negatif ea??? takde pape pun yang negatif...yang penting cik rain berpuas hati dengan hasil karya blog cik rain sendiri ye...think positive...lain orang lain citarasa...teruskan dengan citarasa cik rain untuk naikkan lagi blog cik rain....(ni pun komen positif gak ni...hehehe)

Tarikh besday :
01 Disember 1988

Kenangan Manis :
masa hari lahir syu tahun lepas...baru je disambut 2 bulan lepas....time tu syu tengah siapkan report final year project....tepat pukul 12.00am, my BFF evisoraya dan housemate dia sanggup datang dari aras 1 naik ke aras 5 (bilik syu kat aras 5) nak celebrate my birthday....housemate syu pun turut serta sama...itu la 1st and last celebrate birthday with my friends...dapat kek free yang cantik....

GA PERTAMA PONDOKKECILKU

salam lucky blogger~~
syu join 1st GA dari mummy danny....
hadiahnya cukup lumayannnn....berharga RM195....
nak tau apa hadiahnya???

klik SINI ye...jom join ramai-ramai (^_^)



Friday, February 4, 2011

Erin & Elia : 1st Combined Giveaway

salam lucky blogger~~

sticy post hingga 4 feb 2011


syarat GA ni mudah je...
syu dah follow semua blog (^_^)

nak join klik SINI...

Thursday, February 3, 2011

rafolian::~ first giveaway

salam lucky blogger~~


1st giveaway by rafolian....

nak join klik SINI...

tarikh tutup 27 Februari 2011

1st giveaway

salam lucky blogger~~


nak promote sikit blog FELT CRAFTS and me...1st GA yang dianjurkan....
memang comel-comelkan hadiah dia...

nak join??? klik SINI...

tarikh tutup 14 FEBRUARI 2011

Giveaway By Syue Mustafa

salam lucky blogger~~

ni 1st time kak syue buat GA sempena birthday beliau pada 15 Februari nanti (^_^)..nak tau hadiah pertama??? memang untung la bagi sapa-sapa yang gemar memasak dan nak belajar memasak (^_^)

hadiah pertama


nak tau hadiah kedua dan ketiga???

klik SINI ye...

tarikh tutup 15 Februari 2011

Tuesday, February 1, 2011

25 Random Facts About Me

salam lucky blogger~~

bermulanya bulan Februari menandakan berakhirlah bulan januari...memang pun..semua orang tahu tu kan...hehehe...alkisahnya, choki telah datang pada awal pagi 1 februari dan meng'tag' syu untuk lebih mengenali diri syu (^_^) (ada juga orang nak kenal syu kan)....sebagai pembukaan bulan yang baru ni, jom kenal dengan penulis blog AURA LUCKY dan AURA KASIH....

"Once you have been tagged,you are suppose to write a note, with 25random thing, fact, habits or goal about you. At the end, choose 25 people to be tagged. You have to tag the person who tagged you. If I tag you, it's because I want to know more about you. Your cooperation is highly appreciated.

1. nama penuh syuzana bt abd halim...kawan-kawan panggil syu...family panggil zana....

2. anak kedua dari 4 orang adik beradik...

3. adik bradik syu semuanya pangkal nama bermula dengan "syu" baik laki atau perempuan...(kalu kol umah, cakap nama penuh yer)

4. sangat minat membaca novel & komik....ada koleksi novel & komik kat rumah...

5. hantu korea + cina...mak dengan abah la kata...hantu cina masa time sekolah...hantu korea lepas SPM....

6. sangat suka minum air soya dan air milo...

7. tak pandai nak beli kasut...beli bila betul2 terdesak je...

8. kurang membeli belah...tak pandai nak shopping...hehehe

9. suka main game...time nak exam pun main game gak...hahaha

10. suka makan kek coklat...terror la bab buat kek moist coklat...(masuk tong golek sendiri jap)

11. makan yang simple2 je...paling kurang nasi kicap telur...

12. tak makan telur kuning...melainkan kalu dah jadi telur dadar, syu makan la...

13. tak makan sayur...(sebab tu kulit tak licin..sob sob...)

14. suka duduk sorang-sorang...duduk dalam dunia sendiri...

15. susah nak mula tegur orang...tapi kalu orang tegur syu dulu, memang confirm akan dilayan...

16. sebelum kenal, orang akan kata syu sombong sebab pendiam...tapi bila dah kenal, hingaq satu asrama...

17. kalu luaran memang pendiam, tapi kalau dah rapat, cakap tak berhenti-henti...

18. pernah join sukan berkuda dan sukan memanah...kalau ada peluang nak sambung join sukan ni lagi (^_^)

19. teringin nak cuba rock climbing dengan bungee jumping...

20. ada banyak koleksi pooh...semua AS yang hadiahkan (^_^)

21. kalau ada peluang, nak cuba berada di belakang tabir...jadi sebahagian daripada kru-kru penyiaran...

22. haaa....syu ni kakak yang garangggg....kuat beletiaq (berleter)...

23. pernah belajar main piano...tapi sampai sekarang harrrammmm tak boleh nak main by heart...

25. suka sangat tengok lelaki melayu, chinese look...pengaruh korea banyak ni...alhamdulillah...AS pun chinese look juga (^_^)...tenang hati tengok...

kena tag 25 orang ker...jom kita berkenalan dengan blogger ni plak....

p/s : kepada sesiapa yang nak amik tag ni, amik la buat...pastu bagitau syu ea...boleh kenal-kenal (^_^)

Thursday, January 20, 2011

tangan bertuah cik nico!

salam lucky blogger~~


ni percubaan pertama cik nico anjurkan GA....
GA ni dijalankan melalui cabutan bertuah ler....
so tunggu apa lagi???

terjah SINI cepat....

tarikh tutup 28 Februari 2011

nak tag..

Monday, January 17, 2011

1st GA -promote ILY'i NATRAH

salam lucky blogger~~


GA ni bertujuan untuk promote miss ILY'I NATRAH dalam Pencarian Lelaki Sweet dan Awek Bertudung....JOM ramai-ramai sokong miss nana

nak join klik SINI..

nak tag 3 orang :

rebut rm100 dalam contest pic hitam putih paling cool !

salam lucky blogger~~

kali ni syu nak join contest plak....slalu GA je kan...
gambar yang syu pertaruhkan adalah

**********
*********
********
*******
******
*****
****
***
**
*
kalau syu menang RM100, syu nak buat belanja g shopping coklat kat Langkawi...hehehehe

kalau korang nak join, klik SINI...

syu nak tag :

Friday, January 14, 2011

GA Just For Fun 2

salam lucky blogger...

GA dari Kelly's Life kembali lagi.....
sesiapa yang pernah join GA dari blog kelly mesti dah tau apa hadiahnya kan....
semuanya jenis set pinggan mangkuk....
tak kecuali GA kali ni (^_^)...antara hadiah-hadiahnya.....


lumayan kannnn....
apa lagi...jom join...
tak rugi punnnnn
nak join klik SINI....

tarikh tutup 1 APRIL 2011

Wednesday, January 12, 2011

ChanteQ's 1'st Giveaway

salam lucky blogger..

syu join GA ni....memang lumayan hadiah GA ni...rugi kalu korang tak join...
syarat-syarat simple je....
tunggu apa lagiiiii..
klik SINI....

TARIKH TUTUP 15 FEBRUARI 2011

Sunday, January 9, 2011

New Year Lucky Draw Dari Blog Ibu Hamil

salam lucky blogger...

semua blogger boleh join...bukan setakat blogger yang hamil je tau...

klik SINI kalu nak join...

tarikh tutup 30 JANUARI 2011


3rd GA-Saya Mahu Foot Detox Patch dari MJ

salam lucky blogger...


MJ buat GA lagiiii....
jom join ramai-ramai....
klik SINI...

tarikh tutup 28 JANUARI 2011

1st GA-My Birthday Giveaway

salam lucky blogger..

Hepi Besday buat Deqlis...
(ucapan apabila tibanya tarikh kelahiran deqlis)

nak memeriahkan lagi hari lahir Deqlis???
jom la join ramai-ramai...
klik SINI ok...

nak tag...

Thursday, January 6, 2011

Jom Sertai | Bloglist | Bdk Botak... (",)

salam lucky blogger :)

jom sertai bloglist budak botak

Syarat2nya:

1) Buat 1 entry dan letak tajuk "Jom Sertai Bloglist Blog Bdk Botak"..nak kenal siapa budak botak ni, sila klik di atas (^_^)

2) Letak gambar atas tu kat awal2 entry korang. Buat 1 link ke entry nie ye...(rasanya ayat ni bermaksud buat 1 link ke entry budak botak)

3) Nyatakan korang lelaki @ perempuan (senang nk kelaskan)
perempuan

4) Tag 3 orang kawan2 korang yg berminat.
5) Letak link entry korang kat bawah nie. heh...(rasanya la maksudnya letak link entry korang kat blog budak botak..oraitt)

Wednesday, January 5, 2011

1st GIVEAWAY by Cik Ainna & Cik Zombie

salam


1.Mestilah jadi follower blog Cik Ainna & Cik Zombie..
2.Copy banner beserta isi entry ni dalam blog korang n jangan lupa buat sidebar.. sebab nye nanti susah kami nak cari korang... =) ok?
3.Tajuk entry korang mestilah
" 1st GIVEAWAY by Cik Ainna & Cik Zombie"
4.Jangan lupe tinggalkan link korang dekat salah satu blog penganjur taw..
Senang kitorang nak sahkan penyertaan nanti..^^
5. Terpulang la nak tag kawan2 ye..taknak pon takpe..^^

GA ni tamat pada 5 JANUARI 2011, pukul 11.59PM..

Hadiah lumayan untuk 3 orang peserta:
-Cenderamata yang gerenti lawa and chumel!
-Nama blog korang yang menang akan ditulis pada cenderahati tu..Glamor bukan?? (^_^)

2 hadiah saguhati berupa voucher khas dari Watson ataupun Topup..
(terpulang pada pemenang nak mana satu)..

**jika penyertaan banyak, kami akan tambah bilangan pemenang!..

Senang je kan?? hehe..

GA dari cik ainna dan cik zombie...khas buat para blogger sekalian...
apa lagi??? jom join ramai-ramai...

klik kat SINI ye...

tarikh tutup 15 JANUARI 2011

Tuesday, January 4, 2011

.: GA HAPPY 1st ANNIVERSARY CIK FIRUS BLOG :.

salam


buat pertama kalinya cik firus anjurkan GA sempena hari ulang tahun blognya yang pertama...
teruskan berblog ye cik firus (^_^)

jom pakat main join....hadiahnya nyum...nyummm

klik SINI kalu nak join...

tarikh tutup 5 JANUARI 2011

Sweet Yummy Sweet Life 1st Giveawayz

salam

shaa 1st time anjurkan GA ni...
jom ramai-ramai join...hadiah memang menarik (^_^)

2 link kedai online shaa adalah.......
http://www.butikshaa.com
http://mylovelyhaziq-boutique.blogspot.com

nak join klik SINI....

tarikh tutup 4 JANUARI 2010