Tabung Belajar

Wednesday, September 22, 2010

kesibukan terlampau!

salam blogger~~

lama giler rasa tak update blog ni....adeh banyak benda nak dikongsi....tapi lama-lama dah jadi basi dah citer...huhuhu.....apasal syu dah jarang update blog???? kesibukan terlampau sangat!!! final projek bergerak macam kura-kura....adeh....5 minggu lagi due date cik syuzana ooiii.....jangan la main-main sangat (peringatan pada diri sendiri)...

lebih kurang macam ni la syu asyik dok depan lappy nak siap FYP....
tension betul....adeh...

so guys, syu tak sempat nak berblogwalking kat blog korang....nak join GA pun tak sempat....huhuhu...sedey (T_T) ....yang datang ke blog syu, terima kasih bebanyak....jangan lupa tinggalkan kesan korang kat blog syu yer....insyallah syu curi-curi masa g skodeng blog korang plak ea.....

KEPADA SEMUA SMSKPP 7 & SMSKPP 9 (2 ORANG)
SELAMAT MENGHADAPI TEKANAN FINAL YEAR PROJEK KORANG YER (~_^)

BYE BYE (^_^)

2 comments:

gnesop.com said...

utamakan yang penting :)

Syuzana said...

ye....tq gnesop...