Tabung Belajar

Thursday, September 29, 2011

Pemenang Lucky Draw Duit Raya!!!

salam lucky blogger~~

maaf kepada peserta-peserta LUCKY DRAW DUIT RAYA sebab lama menunggu.....terdapat perubahan pada jumlah pemenang bagi LUCKY DRAW DUIT RAYA ni....5 PEMENANG telah dinaikkan menjadi 10 PEMENANG bagi lucky draw ini.....bertuah kan (^_^)...terima kasih kepada AS yang turut sponsor duit raya untuk para peserta yang bertuah....tak mau sembang panjang.....jom kita tengok sapa yang kenaaaaaaaaaaaaaa.........semak nombor anda di SINI...

AKHIRNYA....

tibalah masa untuk mengumumkan

PEMENANG BAGI LUCKY DRAW DUIT RAYA!!!!!

ooopppssss.....nanti....

sebelum tu kita kenal dulu dengan pencabut undi kita.....

~ni diaa...si cilik....zakuan dan fahmi...posing dulu before cabut nombor~

~ni dia bekas cabutan nombor~


PEMENANG LUCKY DRAW DUIT RAYA YANG BAKAL MENERIMA
DUIT RAYA RM 10..........

5 CABUTAN OLEH ZAKUAN....

TEPUKAN GEMURUH UNTUK PESERTA NOMBOR.....

131 : Lady Diana @ Lat'z

72 : Dea

128 : NEENA

48 : ayuselalu

103 : atien


5 CABUTAN OLEH FAHMI....

TEPUKAN GEMURUH UNTUK PESERTA NOMBOR.....

108 : Lin Azlina

58 : ~along~

69 : jaa

106 : azatiesayang

100 : norazwa

TAHNIAH KEPADA SEMUA PEMENANG.....

TERIMALAH DUIT RAYA DARI AURALUCKY...

kepada pemenang, sila emailkan maklumat anda secepat mungkin: Nombor Cabutan, Nama, No Akaun Bank (prefer CIMB dan Bank Islam...bank lain pun diterima juga) ke alamat email : zana_syu@yahoo.com

kepada sesiapa yang tak nak duit dimasukkan ke akaun anda, boleh tukar kepada topup...sila emailkan Nombor Cabutan, Nama, No Telefon yang nak ditopupkan ok (^_^)

sebarang pertanyaan sila tinggalkan pada ruangan komen~~

10 comments:

Nani said...

bukan rezeki saya lah!! tapi rezeki si pemenang yg bertuah tu.. tahniah ye

Jaa said...

terima kasih..saya dh emel.. no 69...

kakngah said...

tahniah pd semua yg menang....

nanakimie said...

tahniah semua pemenang:)

Cik Rose Cute said...

Tahniah!!! kepada yang bertuah..

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

Salam zana.Alhamdllh,rezeki.dah htr email.TQ

Lin Azlina said...

rezeki saya ada di sini...alhamdulillah

Lin Azlina said...

saya buat n3 khas untuk penganjur..

http://all-contest-ga.blogspot.com/2011/09/menang-duit-raya-auralucky.html

Nisa Greennnpanda said...

congrats sumer~...

norazwa said...

alhamdulillhah menangh