Tabung Belajar

Monday, February 7, 2011

"CONTEST BIRTHDAY RAINBOW CLOUDY"

salam lucky blogger~~


hepi belated besday buat cik rainbow.....
syu antara orang last wish kat cik rain kan....
ni pun kira syu diantara orang terakhir yang join contest dari cik rain....

selalunya member yang support awal-awal contest....
tapi syu terbalik plak ea...jadi penutup contest pun kira special la kan cik rain....
jangan marah ea...

nak join??? klik SINI yerr...
tarikh tutup 7 Februari 2011...tepat jam 11:59:59pm

Komen positif :
emmm....sebelum ni syu tengok blog rain, dah tukar template baru...yang paling latest sekarang ni la, cik rain dalam proses untuk tukar template lagi kan sebab header pun dah bertukar wajah (^_^)...takpe buat slow-slow yang penting cik rain puas hati dengan hasil karya cik rain sendiri...baik dari segi design header ataupun susun atur blog cik rain ye...

Komen negatif :
emmm....apa yang negatif ea??? takde pape pun yang negatif...yang penting cik rain berpuas hati dengan hasil karya blog cik rain sendiri ye...think positive...lain orang lain citarasa...teruskan dengan citarasa cik rain untuk naikkan lagi blog cik rain....(ni pun komen positif gak ni...hehehe)

Tarikh besday :
01 Disember 1988

Kenangan Manis :
masa hari lahir syu tahun lepas...baru je disambut 2 bulan lepas....time tu syu tengah siapkan report final year project....tepat pukul 12.00am, my BFF evisoraya dan housemate dia sanggup datang dari aras 1 naik ke aras 5 (bilik syu kat aras 5) nak celebrate my birthday....housemate syu pun turut serta sama...itu la 1st and last celebrate birthday with my friends...dapat kek free yang cantik....

2 comments:

Rainbow said...

hahha wat lawak ea syu.... nice entry. yg last special n penutup heee...
yg pnting xlupa angah.. ok, nnt result dia angah announce.. doa byk2.. kot2 dpt 200 rupiah kat syu :D

Syuzana said...

hohoho...200 rupiah pun takpa....laku masa p indonesia nanti (^_^)